Sant Joan Despí

Ramon Pellicer al xat del 3cat24: "El Pellicer del 'Polònia' ho fa molt bé"

L'editor i presentador del "Telenotícies" de TV3, Ramon Pellicer, ha estat amb els usuaris del 3cat24.cat a través d'un xat en què s'ha parlat, en primer lloc, del seu personatge al programa d'humor "Polònia", però també de la democratització de la informació que es viu ara amb internet. Els participants també s'han mostrat encuriosits per la seva vida privada i aficions.

Actualitzat
El xat del 3cat24 realitzat avui dijous, 27 de març de 13 a 14 hores, ha comptat amb la presència del presentador del "Telenotícies vespre" de TV3, Ramon Pellicer.

En un primer moment, s'ha trencat el gel entre els usuaris i el convidat ha parlat del seu personatge caracteritzat per Carlos Latre en el programa d'humor estrella de TV3, "Polònia". Els participants han volgut saber què li semblava el seu doble i si la imitació li havia fet canviar d'alguna manera els seus gestos o la locució de les notícies. Pellicer ha respost: "No, en absolut! Porto massa temps fent els mateixos gestos i posant la mateixa cara com per canviar ara de cop i volta. A més, això li donaria massa feina a l'amic Latre. El personatge del 'Polònia' inspirat en mi té molta personalitat". Respecte a això també ha afegit que hi ha coses amb les quals s'identifica amb el doble i d'altres que troba que exageren una mica els seus trets personals. "Però en conjunt, m'hi sento a gust". Les preguntes sobre això han arribat fins i tot al seu bronzejat de pell, quan "Sasha" ha preguntat al convidat quin dels dos està més moreno. "L'altre Pellicer, suposo, perquè jo sóc així de moreno. És qüestió de raça", ha respost ironitzant.

"Carlo" li ha preguntat sobre què és el millor i el pitjor de ser presentador d'informatius. "El millor és el ressò que acaba tenint la teva feina. El pitjor també". Llavors Pellicer ha explicat l'anècdota que ahir, dimecres, es va colar a l'informatiu per error un rètol d'una notícia al sumari que corresponia a una altra. "Avui m'ho ha comentat tothom. No passa inadvertit". El presentador del "Telenotícies" ha comentat que es troba còmode en el gènere informatiu, arran de la pregunta de "Carla". "Però de vegades també em salta la curiositat per tastar altres registres i veure si sóc capaç de sortir-me'n".

En Jordi des de Pineda de Mar ha volgut saber si els informatius tenen pressió política a l'hora de preparar-los. "Pressions sempre n'hi ha en un mitjà que pot arribar a tenir tanta força com la televisió. La clau està a saber-les suportar i a impedir que afectin el que tu creus que ha de ser el teu treball".

Per acabar, els usuaris del xat s'han mostrat interessats per la seva vida personal i han preguntat a Ramon Pellicer sobre la seva paternitat. "Tinc dues filles: una de 9 mesos i una altra de 3 anys. La paternitat m'ha canviat la vida, per bé". També han volgut saber què fa fora de TV3. "La música és un dels meus 'hobbies'. Intento tocar una mica el teclat d'orgue però la meva habilitat és la percussió. Últimament, 'el cajón'".

El xat es pot llegir clicant sobre aquest enllaç que us portarà a la transcripció íntegra del diàleg entre Ramon Pellicer i els usuaris connectats en directe al 3cat24.cat.
NOTÍCIES RELACIONADES
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut