Futbol

Ramón Calderón torna a demanar paciència als aficionats arran dels xiulets de diumenge

Al Reial Madrid hi ha nerviosisme. Per tercer partit consecutiu, al Bernabéu es van sentir xiulets. A més, van aparèixer pancartes que van ser censurades. Els xiulets que van dedicar els aficionats a l'equip han obligat a reaccionar el president Ramón Calderón, que ha justificat el to gris que ha mostrat fins ara el Madrid per la pressió que tenen els jugadors, que necessiten aconseguir resultats de forma immediata. El mandatari madridista ha demanat paciència als aficionats.

Actualitzat

Durant el partit contra la Reial Societat, al Bernabéu es van retirar dues pancartes. Calderón ha acusat persones lligades a altres candidatures d'intentar desestabilitzar el seu projecte. El president del Madrid ha reconegut que al Bernabéu un ampli sector de l'afició s'ha mostrat crític amb el joc de l'equip.

Només s'han jugat tres jornades de Lliga, però el públic del Bernabéu ja ha perdut la paciència amb el seu equip i, de retruc, amb Fabio Capello, l'estendard del primer projecte de Ramón Calderón, i que tampoc sembla veure-ho gaire clar. La desesperació del tècnic italià durant el partit contra la Reial Societat n'és una mostra. El joc garrepa del Madrid, basat en jugadors de perfil defensiu, ja ha provocat més d'una esbroncada a Chamartín.

Els nervis a la casa blanca són directament proporcionals a les exhibicions que el Barça fa jornada rere jornada. A Madrid veuen com els blaugranes solucionen els seus partits amb una facilitat, de vegades, insultant, i temen que, aquesta es converteixi en la quarta temporada dels blancs sense guanyar cap títol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut