Rakitic, aquest divendres en roda de premsa (Reuters)
Futbol internacional

Rakitic: "Volem endur-nos la Copa a casa"

La final del Mundial que disputaran Croàcia i França serà "el partit més gran" per a la selecció croata, ha destacat el jugador del FC Barcelona

Cristina LlaóActualitzat

El migcampista Ivan Rakitic es troba a dos dies de disputar la gran final del Mundial entre Croàcia i França. El futbolista del FC Barcelona, que en aquest torneig està considerat un dels jugadors clau de la seva selecció, ha assegurat que l'èxit mundialista dels jugadors croats "no només és de 23 jugadors, un seleccionador i el cos tècnic", sinó de molts més, en concret de 4,5 milions de croats que els acompanyaran en aquesta final del Mundial.

El jugador croat ha destacat que el desig de la selecció és endur-se la Copa cap a casa, tot i que ha reconegut que necessitaran "una mica de sort" per poder superar l'equip francès, un equip fort, seriós i amb grans jugadors. "Serà difícil tant en defensa com en atac, però el més important és que no ens centrem només en nosaltres. Hem d'intentar fer el nostre joc. Esperem ser prou forts per poder guanyar el partit".

Per a aquest equip dirigit per Zlatko Dalic serà la primera final d'un Mundial de la seva història. "Volem ensenyar al món que tots els jugadors, no només els que juguen, som un únic equip. Ho donarem tot al camp per aconseguir una victòria, que per al futbol croat serà enorme", ha destacat Rakitic.

Croàcia ja està fent història. Passi el que passi en l'últim partit, millorarà el bronze aconseguit al Mundial de França del 1998.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut