Madrid

Rajoy torna a convidar Sánchez a treballar per una gran coalició que eviti noves eleccions

El portaveu del PSOE al Congrés, Antonio Hernando, ironitza sobre el tuit de Rajoy: "Ha fet un esforç titànic"

RedaccióActualitzat

Últims intents per evitar unes noves eleccions. Mariano Rajoy publica via Twitter un missatge per a Pedro Sánchez. Li fa una nova crida per arribar a un acord per a la gran coalició:

 


Amb aquest tuit, el president del govern espanyol en funcions fa un últim esforç abans de la tanda de contactes que el rei mantindrà amb els dirigents dels partits dilluns i dimarts. Aquesta serà segurament l'última ronda ja que, molt probablement, no hi haurà candidat per presidir el govern. Per tant, tot apunta que caldrà dissoldre les Corts i convocar noves eleccions.

La crida de Rajoy a Sánchez no sembla que hagi de tirar endavant. Des del PSOE s'ha respost amb ironia. El portaveu socialista al Congrés, Antonio Hernando, ha afirmat que Rajoy "ha fet un esforç titànic". En declaracions a Antena 3, Hernando ha criticat l'actitud del president espanyol: "De veritat algú pensa que a aquestes alçades hi haurà una gran coalició?".

El dirigent socialista ha indicat que la seva formació es va presentar a les eleccions del 20 de desembre amb l'objectiu de treure de La Moncloa l'executiu i "les seves polítiques de dretes". El portaveu del PSOE a la cambra baixa ha remarcat que el líder dels populars és conscient que "ningú s'acostarà a ell" perquè està assetjat pels casos de corrupció.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut