Madrid

Rajoy sobre Barberá: "És un pas endavant que vagi a parlar amb el jutge"

El president del PP revela que ha acordat amb l'exalcaldessa de València que declari davant del jutge

RedaccióActualitzat

El president del govern en funcions i líder del PP, Mariano Rajoy, ha confirmat aquest dimarts que aquest dilluns va parlar amb l'exalcaldessa de València i actual senadora, Rita Barberá, i que està d'acord amb què doni la seva versió al jutge que instrueix el "cas Imelsa":

"Crec que és un pas endavant molt important que Rita Barberá vagi i atengui la petició del jutge, a mi això em deixa tranquil. Són els tribunals els que han de decidir."

Rajoy ho ha dit a preguntes dels periodistes després de participar en la inauguració del museu de l'agència EFE. Rita Barberá ja havia confirmat la conversa amb Rajoy abans, però no ha volgut comentar res sobre el seu contingut. L'exalcaldessa, que també ha confirmat que li explicarà el seu punt de vista al jutge, no ha aclarit si ho farà presencialment o enviarà una carta. 

Barberá ho ha explicat durant la roda de premsa que ha fet a València i en què ha negat cap vinculació amb cap finançament ni blanqueig il·legal de diner negre per l'última campanya electoral de les municipals.

L'exalcaldessa ha convocat aquesta roda de premsa a la seu del PP l'endemà que el jutge titular del jutjat d'instrucció número 18 li oferís l'oportunitat d'explicar-se, presencialment o per escrit, abans de decidir si eleva el cas al Tribunal Suprem perquè la investigui pel "cas Imelsa". 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut