Madrid

Rajoy: "Si algú es vol presentar, que faci un pas endavant i ho digui"

La lluita al Partit Popular es va escenificant. El líder del PP, Mariano Rajoy, ha afirmat aquest divendres que no té cap intenció de tirar la tovallola. Rajoy ha decidit fer front al sector dur del partit després d'una concentració davant de la seu dels populars en què un centenar de persones l'han escridassat i li han reclamat la dimissió. Els ha assegurat que no plegarà per molt que alguns ho "pretenguin".

Actualitzat
Rajoy ha assegurat als sectors del seu partit que es mostren descontents de la seva gestió que no el faran canviar de parer i que si volen, que presentin un candidat alternatiu al congrés del juny. El líder del PP, a més, ha garantit que presentarà la seva candidatura al setzè congrés nacional del partit, en què s'ha de decidir qui serà el líder dels pròxims anys.

Després que aquest dijous tots dos sectors del partit citessin els seus partidaris, a través de missatges SMS, davant de la seu central del partit a Madrid, on s'han sentit crides a la dimissió del president popular, Rajoy ha assegurat: "No tiraré la tovallola" encara que "alguns des de fora" pretenguin que ho faci.

El líder popular, a més, ha demanat que si algú té la intenció de presentar candidatura per dirigir el congrés "que faci un pas endavant i ho digui", ja que segons ha assegurat en aquests moments s'enfronta a un grup de persones que l'únic que fa és intentar que ell es retiri de la pugna pel lideratge del Partit Popular. "Hi ha persones que estan intentant que jo no em presenti a presidir el partit i això no es produirà", ha sentenciat Rajoy.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut