Madrid

Rajoy recrimina a Zapatero l'absència d'un pla econòmic global

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha retret al president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que hagi anunciat un "enèsim" paquet de mesures quan el que necessita el país és una "estratègia clara de creixement i un pla econòmic global".

Actualitzat
El president del PP, Mariano Rajoy, ha retret al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que hagi anunciat un "enèsim" paquet de mesures, que el consell de ministres aprovarà divendres. Entre aquestes mesures hi ha la privatització dels aeroports del Prat i de Barajas, les ajudes fiscals per a les petites i mitjanes empreses i la fi de la prestació de 426 euros per als aturats.

Rajoy ha retret a Zapatero l'absència d'un pla econòmic global que estimuli el creixement i millori la competitivitat, i l'han acusat d'estar "instal·lat en la improvisació i en la rectificació". El líder de l'oposició ha advertit al president espanyol que és molt difícil recuperar la confiança quan l'únic que es fa és carregar contra els altres. "Contra els mercats, els especuladors i l'oposició, i ara contra la cancellera alemanya, Angela Merkel", ha dit.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut