Impresos de la declaració de la renda.
Impresos de la declaració de la renda.
Madrid

Rajoy preveu tornar al creixement el 2014 i poder abaixar impostos

El president del govern espanyol anuncia que la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría es reunirà dimecres mateix amb el PSOE per abordar reformes que combatin el problema del desnonament.

RedaccióActualitzat
Rajoy pensa "donar-li la volta, més endavant" a algunes de les mesures que ha adoptat per corregir el dèficit. Sobretot, vol esmenar les pujades d'impostos i, més concretament, l'alça de l'IRPF. El president del govern espanyol ha fet tota una declaració de bones intencions durant una entrevista a la cadena COPE i ha afirmat que li "agradaria" baixar l'IRPF el 2014, i "espero fer-ho", ha conclòs.

El cap de l'executiu del PP, ha subratllat que no ha apujat els impostos "per gust" i que entén "perfectament" el descontentament ciutadà per aquesta i altres iniciatives del seu govern. Però Rajoy ha insistit que aquestes mesures són les que permetran la recuperació econòmica; una sortida de la crisi que, segons el que ha dit, no veu pas lluny.

L'any que ve serà millor

Mariano Rajoy ha assegurat que l'economia espanyola aquest any caurà menys del previst i que, per tant, es reduiran menys llocs de treball que el que s'havia calculat inicialment. El president del govern espanyol ha afirmat que el 2013 serà millor que el 2012 i ha situat en el 2014 la sortida de la recessió amb el retorn al creixement econòmic.

Reunió amb el PSOE per fer front als desnonaments

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha anunciat que demà mateix la vicepresidenta de l'executiu, Soraya Sáenz de Santamaría, afrontarà el problema dels desnonaments amb el PSOE en una reunió amb "una de les màximes responsables" del partit socialista.

L'endemà que el Consell General del Poder Judicial demanés una reforma de la llei hipotecària tot admetent que l'actual llei produeix "disfuncions" i un gran nombre de desnonaments, Rajoy ha explicat que es trobaran amb el PSOE per abordar reformes que pal·liïn el problema dels qui es queden sense habitatge en no poder fer front al pagament de les seves hipoteques. El president del govern del PP ho ha dit en declaracions a la cadena COPE.


Anar al contingut