Sitges

Rajoy pren nota dels resultats del 24-M però anuncia que no pensa canviar la política econòmica

Mariano Rajoy clausura les jornades del Cercle d'Economia a Sitges amb una defensa de la política econòmica del PP, que afirma és la responsable de la creació d'ocupació

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, clausura les jornades del Cercle d'Economia amb una defensa de la política econòmica del Partit Popular.

Rajoy ha dit que els casos de corrupció a les seves files han perjudicat els resultats electorals del Partit Popular, però ha matisat que també els ha fet mal la manera com els mitjans de comunicació els han tractat.

"La corrupció i el martelleig constant de totes les coses i, sobre tot a totes les televisions, ens ha fet mal. Ens ha fet mal la corrupció i també la forma de tractar-ho"

Mariano Rajoy ha dit que ha pres nota dels resultats electorals del PP el passat diumenge, però ha anunciat que no renunciarà a les reformes econòmiques impulsades pel seu executiu:

"És evident que hi ha coses que no hem fet be, hem d'aprendre dels errors i corregir els defectes. Hem de canviar coses i ho farem, però no en la política econòmica. Aquesta és la política que crea ocupació."

Ara un any, Rajoy va aprofitar la seva presència al mateix escenari per explicar les reformes fetes per l'executiu espanyol i va anunciar un paquet de mesures per rellançar l'economia espanyola, si bé moltes preguntes es van centrar en la consulta fixada per al 9 de novembre.

Un any després, amb les eleccions municipals del passat 24 de maig de rerefons i el 27-S en el previsible horitzó electoral a Catalunya, el panorama polític ha experimentat grans canvis i els empresaris evidencien preocupació davant de la incertesa del panorama polític.

En el seu discurs, Rajoy ha tret pit de les dades que presenta l'economia espanyola els últims mesos. I ha defensat la política econòmica que ha aplicat el Partit Popular a la que, ha dit, no pensa renunciar:

"hem superat el pitjor, però encara queden seqüel·les. Sóc molt conscient que els efectes de les crisis econòmiques fan un dany que va més enllà de l'economia. Però hem de perseverar en les reformes pel gran objectiu per al futur que és la creació d'ocupació"

El president espanyol també ha anunciat que continuarà rebaixant la càrrega impositiva dels espanyols, una rebaixa d'impostos que diu ja ha començat aquest any i que es mantindrà si continua augmentant la recaptació per la millora de l'activitat econòmica.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut