Madrid

Rajoy ofereix al govern un acord per "pressionar" ETA i no per negociar políticament amb l'organització terrorista

El president del PP, Mariano Rajoy, ha ofert al govern un acord "per pressionar ETA" amb l'objectiu que abandoni la violència. Aquest acord no considera "negociar políticament amb una organització terrorista". Rajoy ha assegurat que si ETA "no accepta la pressió", l'acord ha de servir alternativament per "fer acomplir la llei i utilitzar els instruments de l'estat de dret perquè els ciutadans puguin recuperar la seva llibertat". El president popular ha reiterat que li sembla "sorprenent" que el govern passi un vel per sobre el robatori d'armes a França.

Actualitzat

Pel líder del PP, "cal dir la veritat" i al seu parer no hi ha un procés de pau, sinó que s'ha obert "un procés de negociació política" en el qual es parla "d'autodeterminació, de taules de partits i del que es pot fer amb Navarra". De fet Rajoy considera una "broma pesada" que es parli de procés de pau quan s'acaba de cometre aquest robatori.

El dirigent popular ha assegurat que considera positiu que hi hagi un consens, però un acord "no pot ser per negociar políticament amb una organització terrorista".



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut