La Palma del Condado, Huelva

Rajoy: "L'objectiu del PP el 27-S és acabar amb la confrontació creada entre ciutadans de Catalunya"

El president del govern espanyol ha demanat als ciutadans que vagin a votar perquè són unes eleccions importants

Actualitzat

Mariano Rajoy ha assegurat que les eleccions del 27-S són unes eleccions importants i ha demanat als ciutadans que vagin a votar. Segons el president del govern espanyol les eleccions han de tancar una etapa durant la qual s'ha creat molta divisió a Catalunya, en lloc de parlar dels "problemes reals de les persones".

"L'objectiu del PP el 27-S és acabar amb la confrontació creada entre ciutadans de Catalunya"

També ha reconegut el dret d'Artur Mas de convocar eleccions, però ha dit que els comicis són per elegir un parlament autonòmic i que no poden servir per "trencar Espanya". Segons ell, "no es pot fer triar els ciutadans entre ser catalans i ser espanyols i europeus, i ara són les tres coses".

En una visita a la població andalusa de La Palma del Condado, Rajoy ha afirmat que ningú convertirà els ciutadans de Catalunya "en estrangers al seu propi país" i ha insisitit en el fet que el govern espanyol no deixarà els catalans "sense empara ni protecció".

Rajoy també ha valorat les dades de l'atur, que ha qualificat de molt bones, però insuficients. S'ha marcat com a objectiu que es creï mig milió de llocs de treball cada any i que a finals de la legislatura s'arribi als vint milions d'espanyols donats d'alta a la Seguretat Social.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut