Aznar, durant l'entrevista televisiva.
Aznar, durant l'entrevista televisiva.
Madrid

Rajoy es va reunir amb González i Aznar perquè poden aportar "coses útils a la governació d'Espanya"

Mariano Rajoy ha confirmat que es va reunir a La Moncloa no només amb Felipe González, com va transcendir dimarts, sinó també amb José María Aznar. El president espanyol ha destacat que reunions com aquestes formen part de la seva agenda habitual i ha argumentat que els dos predecessors al càrrec poden aportar "coses útils per a una millor governació d'Espanya" tenint en compte els seus "coneixements i història en aquest país".

RedaccióActualitzat
Mariano Rajoy ha confirmat que es va reunir a La Moncloa no només amb Felipe González, com va transcendir dimarts, sinó també amb José María Aznar. El president espanyol ha destacat que reunions com aquestes formen part de la seva agenda habitual i ha argumentat que els dos predecessors al càrrec poden aportar "coses útils per a una millor governació d'Espanya" tenint en compte els seus "coneixements i història en aquest país". En la recent entrevista a Antena 3, Aznar va explicar que havia tingut "una conversa llarga" amb Rajoy no feia gaire i que aquesta havia estat l'única trobada entre tots dos.

Entre les visites que Rajoy ha tingut a La Moncloa també hi ha el milionari nord-americà i promotor d'Eurovegas, Sheldon Adelson. Preguntat per si es reuniria també amb el cap de l'oposició, Alfredo Pérez Rubalcaba, Rajoy no ho ha confirmat ni desmentit. Ha dit que parlen sovint i ha agraït el suport del PSOE al seu govern en els temes europeus. "Ens han donat suport en les línies generals del debat europeu", ha assegurat.

En una roda de premsa després de reunir-se amb el canceller austríac, el president espanyol ha afirmat que està convençut que "molta gent" que ara és crítica amb les decisions que ha pres el seu govern "reconeixerà" més endavant que s'equivoca. Rajoy ha insistit que tot el que fa el seu executiu "al final tindrà efectes positius per als espanyols".
Anar al contingut