Brussel·les

Rajoy es nega a respondre a Aznar, però defensa la "bona direcció" de les polítiques del govern

El president del govern espanyol ha insistit que mantindrà la seva política perquè "el rumb marcat cal mantenir-lo", i, si fes un canvi, estaria "enganyant" els espanyols.

RedaccióActualitzat
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, no ha volgut polemitzar amb el seu predecessor com a president del PP, José María Aznar, i fins a cinc vegades ha evitat respondre a les declaracions que va fer l'antic cap de l'executiu aquest dimarts a la nit. Rajoy s'ha limitat a dir que té "per norma no comentar mai les opinions d'expresidents del govern", i que aquesta vegada no faria una excepció.

En la roda de premsa posterior al Consell Europeu, Rajoy ha insistit que mantindrà la seva política perquè "el rumb marcat cal mantenir-lo", i, si fes un canvi, estaria "enganyant" els espanyols. El cap de l'executiu ha insistit a defensar "la bona direcció" del govern, encara que "a alguns els agradin més unes coses i a d'altres, unes altres". En una de les diverses ocasions en què se li ha preguntat sobre les paraules del president de la FAES, Rajoy ha afegit: "Jo he de preocupar-me del que he de preocupar-me."

En l'entrevista de dimarts a Antena 3, Aznar va evitar donar suport a Rajoy i va reclamar un "projecte polític clar" i "una acció política decidida a favor d'aquest projecte".

Aquest dimecres, diversos dirigents del PP han valorat les paraules d'Aznar als passadissos del Congrés dels Diputats. El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha afirmat que no hi ha marge per a una rebaixa d'impostos, tot i que "estaria encantat" de poder-la fer. Per la seva banda, el president de la Cambra, Jesús Posada, ha estat més directe i ha dit que "hi ha coses que se'n van per no tornar".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut