Rajoy subratlla que Espanya és una gran nació "amb una gran democràcia" (EFE)
Rajoy subratlla que Espanya és una gran nació "amb una gran democràcia" (EFE)
Madrid

Rajoy: "Els deliris autoritaris mai podran vèncer el nostre estat democràtic"

L'endemà de presentar-se la llei del referèndum, el president espanyol ha dit que el govern de Puigdemont ha oblidat una gran part de catalans que són "sensats, democràtics i cada vegada més moderats"

RedaccióActualitzat

Primera reacció de Mariano Rajoy a la llei del referèndum presentada aquest dimarts. El president espanyol acusa el govern de Carles Puigdemont de tenir "deliris autoritaris" i de menystenir els catalans que no volen la independència, a qui Rajoy ha enviat aquest missatge:

"A tots aquests catalans i a tots els espanyols els vull dir que continuïn mantenint la seva confiança en el futur perquè els deliris autoritaris i frontistes mai podran vèncer la serenitat i l'equilibri del nostre estat democràtic."

El cap del govern espanyol creu que el govern de Catalunya ha oblidat una gran part de catalans que són "sensats, democràtics i cada vegada més moderats". Rajoy ha subratllat que Espanya és una gran nació "amb una gran democràcia".

Són declaracions que el president espanyol ha fet a Madrid durant la inauguració de la jornada "Creixement empresarial i competitivitat", organitzada per la Cambra de Comerç d'Espanya.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut