L'Hospitalet de Llobregat

Rajoy "donarà suport" a Catalunya i promet reformes econòmiques els primers 100 dies

Mariano Rajoy, protagonista aquest dimecres a la nit del míting central del PP català a l'Hospitalet. El líder del Partit Popular ha reiterat que vol ser el president de tots i que la seva prioritat és reactivar l'economia i crear ocupació. Per això, si guanya, vol aplicar reformes estructurals a nivell bancari, fiscal i laboral durant els 100 primers dies del govern. Rajoy també vol aprimar i simplificar l'administració pública. Abans, han parlat la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i el cap de llista per Barcelona. Fernández i Rajoy s'han mostrat convençuts que diumenge hi haurà canvi polític a Espanya.

Actualitzat
"Jo garanteixo que donaré suport a Catalunya, si nosaltres guanyem la confiança d'una majoria d'espanyols en els pròxims anys (...). El que es decideix és si enviem un missatge a Europa i al món de qui tant depenem dient 'Aquí, a Espanya, es faran les coses bé. Espanya és un gran país, una gran nació. I el fet que hagi tingut un govern dolent no vol dir res", ha dit Rajoy.

"Aquest diumenge, els catalans han de donar la victòria a Mariano Rajoy i al Partit Popular, a tot Espanya (...). Amigues i amics, convé a Catalunya, convé a tot Espanya, que Catalunya lideri el canvi, perquè el millor que pot passar a Catalunya i als catalans és que a Espanya hi hagi un bon govern presidit per Mariano Rajoy", ha afirmat Fernández Díaz.
Anar al contingut