Barcelona

Rajoy dóna suport a Fernandez Díaz en el míting central de campanya del PPC

El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha rebut aquest dimecres el suport de Mariano Rajoy en l'acte central de campanya. A l'Hospitalet, Rajoy ha carregat contra Zapatero perquè no s'atreveix a fer campanya a Catalunya, mentre que ell sí que pot venir perquè els populars tenen el mateix missatge a tots els punts d'Espanya.

Actualitzat
La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que Convergència i Unió només governa pels independentistes. "Artur Mas ha copiat el 'modus operandi' de Rodríguez Zapatero: el de la llengua fàcil amb les promeses i les tisores llargues amb els nostres drets, això és el que està fent la nova CiU", ha declarat Sánchez-Camacho.

Alberto Fernández Díaz, per la seva banda, ha defensat que només hi haurà un canvi real a Barcelona si el PP hi és decisiu. Ha promès "deixar enrere l'etapa de Jordi Hereu, dels tripartits municipals, de 32 anys d'un mateix govern municipal a la ciutat de Barcelona, però també garantirem que no podrà iniciar-se el canvi amb una majoria nacionalista d'un Xavier Trias i CiU que podrien sumar amb Esquerra Republicana i fer el senyor Joan Laporta regidor del govern de la ciutat de Barcelona".

Anar al contingut