Madrid

Rajoy diu que Mas s'ha "equivocat" posant el futur de Catalunya "en mans de la CUP"

En una entrevista a Telecinco, el president del govern ha qualificat la situació política catalana de "disbarat"

RedaccióActualitzat

En una entrevista a Telecinco, el president del govern Mariano Rajoy ha tornat a insistir que no té intenció d'aplicar l'article 155 en cas que Catalunya declari la independència, però ha reiterat que farà el que calgui per garantir l'estabilitat del país.

Rajoy ha dit que el procés sobiranista està sent una xacra per a Catalunya i ha afegit que l'aliança Junts pel Sí i la CUP és impossible. Ha qualificat la situació política catalana de "disbarat".

"Espero que aquesta etapa que estem vivint a  Catalunya passi aviat, perquè està fent molt mal als ciutadans de Catalunya, però està fent molt mal també a la resta d'espanyols. El bo de Catalunya està a la qualificació de bo porqueria, a la Generalitat ningú li presta res, ni els mercats ni els bancs. És una situació d'anormalitat que està perjudicant la recuperació econòmica que ja s'està produint al nostre país."

El president del govern espanyol creu que, hi hagi o no pacte entre la CUP i Junts pel Sí per la investidura de Mas, "totes les sortides són dolentes", tot i que "és veritat que n'hi ha de pitjors que altres".

En aquest sentit ha dit que és "impossible que funcioni un govern i defensi els interessos de la gent amb partits que tenen uns plantejaments ideològics radicalment diferents", perquè "no té res a veure Mas amb la CUP".

"Mas s'ha equivocat i ara veiem com el futur de Catalunya, el seu govern i les institucions estan en mans de la CUP".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut