Rajoy diu que les "bones dades" de l'atur reafirmen que la política del govern és l'adequada"

A diferència de l'última enquesta de població activa, la dels sis milions, el president del govern espanyol ha fet declaracions als periodistes tot i que no estava previst. Rajoy considera que la reducció de l'atur demostra que l'acció del govern va per bon camí.

RedaccióActualitzat
Les dades de l'atur d'aquest mes de maig són una "bona notícia". Així ho ha assegurat el president del govern espanyol en una reunió a porta tancada amb el grup del PP al Senat i on, en principi, no estaven previstes declaracions. Rajoy, però ha parlat als periodistes a diferència de l'última Enquesta de Població Activa (EPA) -la dels sis milions- en què el president del govern espanyol no va comparèixer.

Mariano Rajoy ha afirmat que les xifres demostren que les polítiques del govern, tot i ser dures i difícils, van per bon camí i són les "adequades", però cal "seguir treballant" perquè hi ha encara "moltes coses a fer". En aquest sentit, fins que no hi hagi un creixement econòmic "sostingut i estable" i es creï ocupació "d'una manera sostinguda" s'han de mantenir els esforços.

Un dels principals objectius de l'executiu, ha insistit el president del govern espanyol, és sobretot fer arribar "el crèdit a les Pimes" perquè són les que poden ajudar a sortir de la crisi i a crear ocupació. Una altra de les prioritats és els joves. "Hi ha molts que volen treballar i no poden fer-ho". La data d'aquest dimarts "és una bona dada, però hem de seguir treballant en la mateixa direcció i amb molta intensitat, o fins i tot, amb més intensitat del que ho hem fet en els últims temps".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut