Rajoy, en una trobada amb joves a Toledo
Rajoy, en una trobada amb joves a Toledo
Toledo

Rajoy diu que la rebaixa del ràting de Catalunya demostra que no genera confiança

Segons el president del govern espanyol, "la gent necessita seguretat i no canvis radicals"

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, afirma que la rebaixa del ràting de Catalunya demostra que no genera confiança i avisa que no es pot jugar amb la vida de la gent.

En una trobada amb joves a Toledo, el líder del PP s'ha referit a la decisió de l'agència Standard & Poor's de rebaixar la qualificació del deute i el crèdit a llarg termini de Catalunya de "BB" a "BB-", de manera que la situa en grau de bo porqueria.

El cap de l'executiu ha insistit que la "moral" de tot això és que:

"La certesa política, l'estabilitat, el seny, el sentit comú i l'aposta per l'estabilitat són rendibles, mentre que generar problemes on no n'hi ha, trencar la baralla, generar incertesa, donar un missatge d'inestabilitat produeix els efectes contraris."

Segons el president del govern espanyol, "la gent necessita seguretat i no canvis radicals. No es pot jugar amb la vida de la gent".

Rajoy s'ha mostrat orgullós de la solvència de les seves polítiques, que diu que també han convençut les agències de qualificació de risc. Solvència que el líder del PP també assegura que té el seu partit davant formacions que qualifica d'invents de tertúlia.

 

Anar al contingut