Rajoy en un acte del PP a Saragossa
Rajoy en un acte del PP a Saragossa
Saragossa

Rajoy diu al PSOE que no posarà cap condició per a la investidura: "Faré tot el que estigui a les meves mans"

El president del govern espanyol en funcions reitera que cal deixar governar el PP i que no posarà "cap condició" al PSOE

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol en funcions i del PP, Mariano Rajoy, ha reiterat que no imposarà condicions a la gestora del PSOE per aconseguir l'abstenció dels socialistes en una hipotètica sessió d'investidura.

"No imposarem cap condició, perquè volem que Espanya tingui un govern i urgentment."

Rajoy, que ha participat a Saragossa en un acte del seu partit, ha promès que si aconsegueix ser investit treballarà dia a dia per assegurar-se la governabilitat encara que hagi de gestionar la minoria que té el seu grup al Congrés dels Diputats.

"Faré tot el que estigui a les meves mans, si el PP pot governar, per guanyar-me la governabilitat. Sé que me l'hauré de treballar dia a dia. Sé quina és la composició de la cambra. Me la treballaré amb humilitat, amb paciència i atenent únicament als interessos generals dels espanyols"

Rajoy ha argumentat que després de gairebé 300 dies de govern en funcions, el més important a hores d'ara és formar govern, i ha qualificat de "bestiesa" que "no beneficia ningú" l'opció de fer unes terceres eleccions.

"Unes terceres eleccions serien una bogeria i un autèntic disbarat."

Rajoy ha remarcat que "a aquestes alçades, el raonable és que es deixi governar el nostre partit".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut