Al Senat s'ha guardat un minut de silenci en record de les víctimes.
Al Senat s'ha guardat un minut de silenci en record de les víctimes.
Madrid

Rajoy destaca la unitat en l'homenatge a les víctimes de l'11-M

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, agraeix la unitat de tothom al costat de les víctimes del terrorisme. En el desè aniversari dels atemptats de Madrid, Rajoy ha volgut destacar la importància de la derrota del terrorisme.

RedaccióActualitzat

Al Senat, on aquest dimarts a la tarda es fa la sessió de control, també s'ha guardat un minut de silenci en record de les víctimes. Abans de la sessió, Mariano Rajoy ha destacat "la unitat amb què s'han fet els actes d'aquest desè aniversari".

Rajoy ha subratllat que "totes les víctimes del terrorisme i els seus familiars han tingut, segueixen tenint i tindran sempre el suport total i absolut de tots els espanyols."

Les associacions de víctimes continuen dividides i han celebrat actes d'homenatge diferents per recordar avui els 10 anys dels atemptats de l'11-M a Madrid. Tot i això, Mariano Rajoy ha volgut remarcar el clima d'unitat al voltant de les víctimes del terrorisme.

Després de recordar que l'11-M de 2004 es va cometre un dels atemptats més terribles que ha patit mai l'Estat, ha dit que "el més important és que s'ha celebrat amb unió i que creu que això és molt reconfortant i molt positiu". Al final ha volgut recordar que és bàsic que "les víctimes se sentin reconfortades, que aquests actes terroristes no es tornin a produir mai més i que la societat espanyola derroti de forma definitiva el terrorisme."

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut