Madrid

Rajoy descarta un govern de concentració i diu que Aguirre només ironitzava

Mariano Rajoy ha rebutjat de ple la possibilitat de formar un govern de concentració PSOE-PP per fer front a la crisi i que situï dirigents populars al capdavant dels ministeris d'Economia i Treball, tal com va insinuar la presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre. El president del PP ha demanat "que no es confongui un comentari irònic amb una proposta", el mateix que va afirmar Aguirre en la intervenció a la reunió de l'executiva estatal del PP. Altres membres destacats del PP, com Javier Arenas, també han desestimat la idea i han subratllat que Aguirre només pretenia ironitzar.

Actualitzat
El president del PP s'ha referit breument al comentari d'Esperanza Aguirre abans de reunir-se amb el seu grup al Senat. Rajoy ha remarcat que "un comentari irònic no és una proposta" i, preguntat per si li semblaria bé una proposta ferma en aquest sentit, ha contestat que no.

En el mateix sentit s'ha pronunciat Javier Arenas, president dels populars a Andalusia, que ha considerat "inviable" una idea d'aquesta mena. "Tal com vaig rebre jo la proposta a la reunió, em va semblar més un comentari irònic que una proposta", ha argumentat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut