València

Rajoy defensa un finançament autonòmic "per a tots" i pactat "entre tots"

En el primer acte després d'anunciar la data de les eleccions, el president espanyol ha evitat parlar de Catalunya i ha defensat la recuperació econòmica

RedaccióActualitzat

Primer acte del president del govern, Mariano Rajoy, després d'anunciar que les eleccions generals seran el 20 de desembre.

A València, Rajoy ja ha fet un discurs de precampanya, en què ha evitat parlar de Catalunya i ha defensat la recuperació econòmica.

El president espanyol ha reiterat que no pensa negociar res que afecti la unitat d'Espanya. També ha carregat contra els socialistes per estar disposats a pactar amb extremistes, com ha fet amb la CUP a Badalona, i ha advertit del perill que això mateix passi després de les eleccions generals. Segons Rajoy, el PP garanteix la recuperació econòmica i la resta, la tornada a la crisi.

Rajoy també ha afirmat que aposta per un nou model de finançament autonòmic "per a tots". Un nou model que es parlarà "entre tots" i "s'intentarà treure per unanimitat, i no per imposició, com va fer el govern socialista".

El líder de PP ha tret pit per la recuperació econòmica i s'ha compromès a abaixar els impostos de seguida que la recaptació ho permeti. Impostos com el de societats, el que afecta els emprenedors i el del valor afegit.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut