Mariano Rajoy conversant amb el seu homòleg portuguès Pedro Passos Coelho, avui a Baiona, Pontevedra (EFE)
Mariano Rajoy conversant amb el seu homòleg portuguès Pedro Passos Coelho, avui a Baiona, Pontevedra (EFE)
Baiona

Rajoy critica l'ús que fa Sánchez de la bandera espanyola

El president espanyol assegura que no hi haurà "el que s'entén per una crisi" a l'executiu perquè falten pocs mesos per a les eleccions generals

RedaccióActualitzat

Mariano Rajoy ha lamentat el que qualifica de "deriva extremista" del líder socialista Pedro Sánchez, durant una roda informativa amb el primer ministre portuguès, Pedro Passos Coelho, a Baiona, Pontevedra. Un cop acabada la cimera hispanoportuguesa, el president del govern espanyol ha acusat Sánchez de fer servir una bandera espanyola de grans dimensions en l'acte de proclamació de la seva candidatura i alhora afavorir que grups radicals i independentistes acabin governant en ajuntaments on havia guanyat el PP. Segons Rajoy, "una cosa és usar la bandera i una altra fer costat a extremistes".

Després dels canvis al PP, Mariano Rajoy ha assegurat que no hi haurà "el que s'entén per una crisi" al seu govern perquè considera que això no tindria sentit a pocs mesos de les eleccions generals. El cap del govern espanyol ha remarcat que "ara la política econòmica comença a donar resultat."

Sobre la crisi grega, el president espanyol ha apostat per la negociació de la UE amb les autoritats hel·lenes per intentar arribar a un acord, tot i que ha subratllat: "Diàleg sí, però compliment de les regles i compromisos, també". Rajoy s'ha desplaçat aquesta tarda a Brussel·les per assistir a la cimera de líders de l'eurozona per trobar una sortida a la situació de Grècia.

Anar al contingut