Lloret de Mar

Rajoy confia que els resultats del 27-S serviran per tancar les ferides obertes pels secessionistes

El president del govern espanyol espera que després de les eleccions es recuperi la normalitat i se superin les divisions

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha dit que espera que les eleccions del 27-S portin una etapa de "normalitat" a Catalunya i que es comencin a superar les "ferides i divisions" que han generat els secessionistes antics i els nous. Ho ha dit durant la clausura de l'Escola d'Estiu que els populars fan a Lloret de Mar.

"Volem que Catalunya continuï sent Espanya i Europa, i nosaltres sí que ho volem sense embuts", ha dit Rajoy al·ludint a la posició del PSC davant del sobiranisme. Rajoy s'ha demanat "quina credibilitat tenen els socialistes per plantar batalla als secessionistes", quan, en el cas de Badalona, van "regalar" l'Ajuntament als sobiranistes i el van prendre a García Albiol, que havia tingut el suport majoritari.

També ha advertit que la sortida de la crisi implica la col·laboració de totes les institucions i governs autonòmics que aportin "certesa" en comptes de problemes. En l'aspecte econòmic, s'ha mostrat optimista, però ha advertit que s'ha de perseverar: "Si fem les coses bé, podem viure una etapa de creixement".

Un cop acabada l'escola, Rajoy ha anat, amb el candidat del PP a les eleccions del 27-S, Xavier García Albiol, a visitar el barri de la Salut de Badalona.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut