Ciudad Real

Rajoy celebra que Zapatero "digui la veritat"

El president del PP, Mariano Rajoy, celebra que José Luis Rodríguez Zapatero hagi reconegut que va parlar de política amb ETA i que va autoritzar contactes amb la banda terrorista després de l'atemptat a la T-4 de l'aeroport de Barajas. Zapatero ho ha admès en una entrevista al diari "El Mundo".

Actualitzat
Rajoy, que ha clausurat la convenció estatal sobre agricultura que el PP ha fet a Ciudad Real aquest cap de setmana, ha recordat que el seu partit ja va dir en el seu moment que els contactes amb la banda terrorista continuaven, "i per fer aquesta afirmació, alguns vam ser objecte de tota mena de crítiques". En una entrevista al diari "El Mundo", Zapatero ha reconegut que hi va haver contactes amb la banda terrorista, fins i tot després de l'atemptat contra la T-4 que va representar el final de la treva d'ETA, però que mai va estar ni estarà disposat a pagar un preu polític.

"Seré un president de govern que no amagui la veritat als espanyols en un tema tan important com les converses amb la banda terrorista", ha assegurat Rajoy.

Finalment, el líder popular ha manifestat que apostarà per la derrota de la banda terrorista ETA amb la llei, les forces de seguretat de l'Estat i la col·laboració internacional.
Anar al contingut