Rajoy durant la cloenda de la convenció del Partit Popular del País Valencià. (Foto:EFE)
Rajoy assegura que el PP "sap el que cal fer" i "té una majoria per fer-ho".
Peníscola

Rajoy assegura que "el pessimisme ja està de retirada" a l'estat espanyol

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha llançat aquest dissabte un missatge d'optimisme sobre la situació econòmica en insistir que aquest any "serà millor que el passat" i "pitjor que el que ve" i en assegurar que "el pessimisme està de retirada" a l'estat espanyol. De tota manera, ha admès que, "si hi ha resultats" que apuntin a una millorà en l'àmbit econòmic, aquests són encara "clarament insuficients".

RedaccióActualitzat
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha llançat aquest dissabte un missatge d'optimisme sobre la situació econòmica en insistir que aquest any "serà millor que el passat" i "pitjor que el que ve" i en assegurar que "el pessimisme està de retirada" a l'estat espanyol.

En el seu discurs de cloenda de la convenció del Partit Popular del País Valencià, Rajoy ha valorat el descens en gairebé 100.000 persones de les llistes d'atur, tot i admetre que, "si hi ha resultats" que apuntin a una millorà en l'àmbit econòmic, aquests són encara "clarament insuficients".

Rajoy ha advertit que cap administració ha de sentir encara ni la "més mínima satisfacció" davant dades com la baixada de l'atur i ell, ha dit, tampoc no la sent, tot i que ha destacat que aquest descens indica "que alguna cosa ja camina en la bona direcció".

"No feu cas dels que creuen i diuen que tot anirà malament", ha dit el president espanyol als assistents a la convenció del PPCV, unes 1.600 persones, segons l'organització, davant els quals ha admès que el país encara viu una situació difícil, però, ha insistit, "ja hi ha esperança a l'horitzó i l'any vinent anirà millor".

A més, Rajoy els ha assegurat que el Partit Popular "sap el que cal fer" i " una majoria que li han donat els espanyols per fer-ho", amb mesures que, ha tornat a admetre, són en molts casos difícils, però són les que calen.

Per això ha demanat a militants i simpatitzants que segueixin donant suport al govern espanyol i els ha recordat que "avui és més necessari que mai" explicar el que s'està fent i dir a la ciutadania "la veritat", perquè "un partit que només doni bones notícies està enganyant la gent".
Anar al contingut