Vigo

Rajoy assegura que anirà a les institucions europees a opinar i no a rebre instruccions

Mariano Rajoy que és aquest vespre a casa seva, a la província de Pontevedra, a Vigo, ha llançat tot el dia un missatge de confiança en l'economia espanyola en uns moments de gran incertesa. El candidat popular també ha carregat amb duresa contra l'actual govern espanyol: "No volen viure en un país que deu més de 7000.000 milions d'euros per la incompetència d'un govern que no ha estat a l'altura del que és Espanya. No volen viure en un país al qual donin ordres a Europa, sinó que vol opinar, construir i, per descomptat, volen un país que faci els deures i sigui un soci fiable". A l'acte hi ha hagut un parell d'interrupcions d'un petit grup d'"indignats" que el públic ha tapat amb crits de llibertat.

Actualitzat
El cap de llista del PP català s'ha reunit aquest vespre amb la Taula del Tercer Sector, que agrupa més de quatre mil entitats socials. La Taula proposa als partits en aquestes eleccions, entre altres coses, una reforma fiscal que garanteixi la cohesió social, la pujada de les pensions i del salari mínim i ajudes al lloguer per a joves.

"No retallarem despesa social. Això sí que és un compromís. I incrementarem a mesura que la reactivació econòmica del país ho permeti, perquè, fora d'això, retallarem a tot arreu", ha afirmat. Jorge Fernández Díaz també dit que la millor política social és la creació d'ocupació.
Anar al contingut