Madrid

Rajoy afirma que un andalús pot viure amb el cor d'un català gràcies a un trasplantament

El president espanyol destaca d'aquesta manera la unitat d'Espanya, després de visitar les instal·lacions de l'Organització Nacional de Trasplantaments, a Madrid

RedaccióActualitzat
El president espanyol, Mariano Rajoy, ha fet una nova crida a la unitat d'Espanya posant com a exemple la solidaritat en els trasplantaments de cor. Després de visitar les instal·lacions de l'Organització Nacional de Trasplantaments, a Madrid, el cap de l'executiu ha remarcat la unitat com un actiu d'Espanya ja que, segons ell, la solidaritat del sistema nacional de trasplantaments fa possible que un andalús visqui amb el cor d'un català, i un madrileny amb el d'un gallec.

En aquest sentit, Mariano Rajoy ha assenyalat que "entre tots" s'aconsegueix un país més just i de més oportunitats. "Tots contribuïm a la solidaritat i al benestar dels altres i també ens beneficiem de l'esforç dels altres per aconseguir així un país més just i de més oportunitats per a la gent". I ha insistit: "La unitat és un actiu: cap comunitat, remant sola, podria aconseguir resultats comparables en qualitat i quantitat sense la cooperació dels altres i del conjunt del Sistema Nacional de Salut".

Rajoy ha destacat que li agradaria que s'actués amb unitat en totes i cada una de les facetes que interessen al conjunt dels espanyols.

Anar al contingut