Cotobade

Rajoy admet que la formació del govern "és més un desig que un fet" i demana responsabilitat al PSOE

RedaccióActualitzat

El president del govern en funcions, Mariano Rajoy, admet que l'acord per la investidura no és fàcil. En un acte per inaugurar el curs polític a Cotobade, a Pontevedra, ha assegurat que, de moment, el pacte és més un desig que una realitat:

"Avui la formació de govern és més un desig que un fet"

Rajoy fins i tot ha explicat que no té molt clar si s'inicia o no un nou curs polític. Això sí, diu, que enguany esperen "esdeveniment polítics rellevants".

El líder del PP ha tornat a carregar contra la situació d'incertesa en la formació del govern. Assegura que "no es pot perllongar en el temps" i diu que seria rídicul anar a unes terceres eleccions, però també admet que no les té totes.

Per això Rajoy torna a carregar contra els que creu responsable d'aquesta situació, el PSOE. El president del govern en funcions, diu que seria greu que "la irresponsabilitat d'alguns ens tornés a la situació de crisi". 

Rajoya apel·la a la responsabilitat dels socialistes amb una frase contundent:

"És el moment d'apel·lar a la reponsabilitat de qui l'ha de tenir. El Partit dels Socialistes és un partit que ha governat a Espanya, molts cops, com nosaltres, molts cops. L'hem combatut perquè pensàvem que les nostres receptes eren millors. Però ha tingut, sens dubte, les seves aportacions al progrés del país.  No pot actuar ara amb irresponsabilitat perquè s'està jugant els interessos, l'economia i la vida de milions i milions de ciutadans, que no són culpables d'aquesta situació."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut