Brussel·les

Rajoy aconsella rebaixar les expectatives sobre els canvis en el seu govern

El cap de l'executiu espanyol assenyala que no hi haurà grans modificacions al gabinet

RedaccióActualitzat

Mariano Rajoy ha dit avui a Brussel·les que caldria rebaixar les "expectatives" sobre els canvis que pugui fer a l'executiu. El president del govern espanyol ha assenyalat que no pensa modificar les polítiques i, en conseqüència, ha suggerit que no hi haurà grans canvis en els noms del gabinet. Rajoy s'ha referit a aquestes modificacions que farà al govern durant una cimera comunitària a la capital belga.

El cap de l'executiu espanyol ha volgut remarcar: "Que no es generi tanta expectativa. He dit que no canviarem les polítiques i, a partir d'aquí, es poden treure algunes conclusions". "Jo, per descomptat, les expectatives no les he generat", ha afegit Mariano Rajoy quan els mitjans li han plantejat que la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que Rajoy farà els canvis de manera imminent.

Sobre la possibilitat que la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, sigui un dels membres del govern que pot canviar -com apunten alguns mitjans-, el cap del govern li ha donat un suport total: "Que a hores d'ara em preguntin per la vicepresidenta, que fa tant de temps que col·labora amb mi, el millor és que no digui res, tret que és una persona que fa la seva feina francament bé."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut