El cantautor Raimon, en el concert d'aquest dijous a L'Auditori de Barcelona
El cantautor Raimon, en el concert d'aquest dijous a L'Auditori de Barcelona
Barcelona

Raimon celebra els seus 75 anys amb dos concerts a L'Auditori de Barcelona

El cantautor originari de Xàtiva hi interpreta cançons autobiogràfiques, els clàssics de la seva carrera musical i temes més recents

RedaccióActualitzat

El cantautor valencià Raimon celebra els seus 75 anys amb dos concerts a L'Auditori de Barcelona. Aquest dijous ja hi ha ofert el primer i aquest divendres hi actuarà per segona vegada. Les entrades per al primer concert es van exhaurir en tan sols dos mesos, però per al d'aquest divendres encara n'hi ha de disponibles.

Raimon es va mostrar pletòric en el primer concert a L'Auditori. El cantautor va interpretar cançons autobiogràfiques com "Quan jo vaig néixer". Però al concert no hi van faltar els clàssics de la seva carrera musical, on destaquen cançons com "Diguem no" o "Al vent".

El cantautor també va oferir temes més recents, com "Rellotge d'emocions" o "Si miraves l'aigua". Així, va tornar a posar veu als versos d'Ausiàs March, Salvador Espriu o Jaume Roig. En els dos concerts l'acompanyaran Miguel Blasco i Joan Urpinell, a la guitarra; Pau Domènech, clarinet, i Fernando Asserena amb el contrabaix.

Anar al contingut