Raimat celebra el centenari elaborant un vi exclusiu de les seves millors parcel·les de Chardonnay i Xarel·lo

Lleida (ACN).- El celler de Raimat (Lleida, Segrià), ha celebrat aquest dijous el centenari de la seva fundació amb la presentació de 'Raimat 100', un vi exclusiu de producció limitada a 603 unitats de les seves millors parcel·les de Chardonnay i Xarel·lo. Segons ha explicat el director de viticultura de Raimat, Xavier Farré, aquest vi vol transmetre ''el caràcter de Raimat en una ampolla'' i tot i que aquesta producció és limitada estan treballant per tal de poder comercialitzar en un futur un vi de similars característiques de qualitat. Farré també ha dit que l'objectiu dels propers 100 anys és treballar en la mateixa línia de millora del vi gràcies a la personalitat que li dóna el clima i el territori on es fa.
Raimat celebra el centenari elaborant un vi exclusiu de les seves millors parcel·les de Chardonnay i Xarel·lo

Raimat celebra el centenari elaborant un vi exclusiu de les seves millors parcel·les de Chardonnay i Xarel·lo

Lleida (ACN).- El celler de Raimat (Lleida, Segrià), ha celebrat aquest dijous el centenari de la seva fundació amb la presentació de 'Raimat 100', un vi exclusiu de producció limitada a 603 unitats de les seves millors parcel·les de Chardonnay i Xarel·lo. Segons ha explicat el director de viticultura de Raimat, Xavier Farré, aquest vi vol transmetre ''el caràcter de Raimat en una ampolla'' i tot i que aquesta producció és limitada estan treballant per tal de poder comercialitzar en un futur un vi de similars característiques de qualitat. Farré també ha dit que l'objectiu dels propers 100 anys és treballar en la mateixa línia de millora del vi gràcies a la personalitat que li dóna el clima i el territori on es fa.