Automobilisme

Raikkonen es beneficia de les sancions a Alonso i Schumacher i fa la "pole" del GP d'Hongria

Kimi Raikkonen ha fet la seva tercera "pole position" consecutiva al Gran Premi d'Hongria després de l'última sessió d'entrenaments oficials que s'han disputat al circuit d'Hungaroring. El finlandès de McLaren ha tornat a ser el més ràpid per davant de Felipe Massa, Rubens Barrichello i el català Pedro Martínez de la Rosa, que ha estat quart. Però l'atenció està centrada en el duel entre Fernando Alonso i Michael Schumacher en la lluita pel títol mundial de Fórmula 1. Els dos aspirants al títol han estat sancionats amb dos segons de penalització i sortiran molt endarrerits. Schumacher sortirà finalment onzè i Alonso, quinzè.

Actualitzat

El finlandès Kimi Raikkonen ha aconseguit la "pole position" del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1, la tercera de manera consecutiva. El pilot de McLaren ha tornat a ser el més ràpid en els entrenaments oficials disputats al circuit d'Hungaroring i sortirà des de la primera posició de la graella. Raikkonen ha cobert els 4.381 metres del circuit amb un millor temps d'1 minut, 19 segons i 599 mil·lèsimes, 287 menys que el brasiler Felipe Massa, que ha estat segon. La tercera posició ha estat per al seu compatriota Rubens Barrichello mentre que Jenson Button ha acabat quart, però perdrà deu posicions per haver canviat de motor i això ha beneficiat el català Pedro Martínez de la Rosa, que guanya una plaça després de fer el cinquè millor registre.

Tot i la nova "pole" de Raikkonen, l'atenció continua centrada en l'aferrissada lluita entre Fernando Alonso i Michael Schumacher pel títol mundial. Després de la sanció de dos segons que van decretar els comissaris de cursa a tots dos pilots, tant Schumacher com Alonso sortiran molt endarrerits, encara que l'alemany n'ha sortit molt més ben parat. Finalment, l'alemany sortirà des de l'onzena posició de la graella, quatre llocs per davant del pilot asturià, que finalment ha estat quinzè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut