Tenis

Rafa Nadal passa a la segona ronda de l'Open dels EUA en superar Mark Philippoussis

Rafa Nadal s'ha classificat per a la segona ronda de l'Open dels Estats Units. El manacorí ha eliminat l'australià Mark Philippoussis, per un triple 6-4, en una hora i mitja sobre la pista de Flushing Meadows. El partit s'havia de jugar dimarts, però es va veure ajornat per la intensa pluja que va caure. El proper rival de Nadal serà el peruà Luis Horna, que ha derrotat Guillermo García López per 7-5, 6-4 i 6-3.

Actualitzat

En la resta de la jornada, el català Albert Montañès ha estat eliminat pel també australià Lleyton Hewitt. Mentrestant, Fernando Verdasco sí que ha aconseguit el bitllet per a la segona ronda del torneig nord-americà, després de derrotar el francès Fabrice Santoro per 6-4, 6-1, 3-6 i 6-1. El madrileny s'enfrontarà ara al brasiler Thiago Alves, que ha guanyat l'argentí Mariano Zabaleta.

Per la seva banda, el tenista argentí David Nalbandian ha patit més del compte per passar a segona ronda de l'Open dels EUA, després de remuntar dos sets a l'alemany Michael Berrer, a qui ha guanyat per 4-6, 6-7, 6-3, 7-5 i 6-2.

I en el quadre femení, victòria de la gran favorita, Amélie Mauresmo, que ha eliminat l'alemanya Barrois per 6-1 i 7-5.

Qui no continuarà a l'Open dels Estats Units és l'argentí Guillermo Coria, que a la primera ronda s'ha retirat lesionat per problemes musculars a la cama dreta, en el partit contra el nord-americà Ryan Sweeting. Coria ha abandonat quan perdia per 3-2.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut