Tenis

Rafa Nadal no pot respondre les canonades de Roddick i cau eliminat de Dubai per 7-5 i 6-2

Rafa Nadal no està tenint un bon any. El seu tenis no desprèn la fluïdesa, l'efectivitat i la contundència de mesos enrere i s'està veient com cada cop li costa més superar els rivals. A Dubai el mallorquí avui ha quedat eliminat en caure davant d'Andy Roddick per 7-5 i 6-2. Nadal no ha sabut respondre les canonades del nord-americà -15 punts directes de fins a 241 quilòmetres per hora- i ha acabat cedint en només una hora i 45 minuts. Qui sí que serà a les semifinals és Feliciano López, que s'ha desfet de David Ferrer.

Actualitzat
Nadal s'ha acomiadat als quarts de final de Dubai en veure, impotent, com l'excel·lent servei de Roddick es convertia en l'arma de la seva condemna. El manacorí no ha sabut contrarestar el joc del nord-americà i ha vist com la seva participació al Qatar acabava abans d'hora. Roddick s'enfrontarà ara amb Novak Djokovic, que ha superat Igor Andreev 6-2 i 6-1.

A l'altre part del quadre, el duel espanyol de quarts s'ha saldat amb victòria de Feliciano López. El tenista toledà s'ha desfet de David Ferrer per 6-4 i 6-3 i lluitarà ara per un lloc a la final contra Nicolai Davidenko. López ha demostrat tenir la mida presa a Ferrer i amb la d'avui ja són quatre les seves victòries en els sis partits en què s'han vist les cares. El gran servei de "Feli" i la irregularitat d'un descentrat Ferrer han servit perquè el primer faci un pas més cap a la seva segona final de l'any. 


Anar al contingut