Tenis

Rafa Nadal i Tomas Berdych obriran la final de la Copa Davis

El Palau Sant Jordi de Barcelona serà l'escenari on Espanya i la República Txeca s'enfrontaran per guanyar la preuada enciamera. Serà la setena final de la Copa Davis per a l'equip espanyol, que buscarà la quarta victòria. Tant per rànquing com pel fet de jugar sobre terra batuda, els d'Albert Costa són els grans favorits, però el lleidatà creua els dits perquè no es reprodueixin els problemes físics de Nadal i de Verdasco. Avui obrirà el foc Nadal contra Tomas Berdych, a partir de les quatre de la tarda, i a continuació l'alacantí David Ferrer jugarà contra Radek Stepanek.

Actualitzat
De tota manera, fins a última hora els equips poden canviar els tenistes. En les eliminatòries anteriors Stepanek i Berdych van disputar tots els partits, inclosos els de dobles.

Albert Costa, capità, ha elegit finalment David Ferrer en comptes de Fernando Verdasco per als individuals, i serà el de Xàbia qui acompanyarà Rafael Nadal en la primera jornada de divendres. El manacorí tindrà la responsabilitat de jugar el primer partit contra Tomas Berdych; després Ferrer lluitarà contra Radek Stepanek.

El sorteig ha resultat perfecte per a Costa, que tenia ben clar des de fa dies que Ferrer jugaria com a número dos. "Fernando té un altre paper a l'equip, en el doble, i David ha demostrat que ha treballat molt i que està en forma", ha dit l'ilerdenc.

La lesió de Verdasco al psoes ilíac dret també té alguna cosa a veure en la decisió d'Albert Costa. No és el mateix jugar els tres dies que reservar-se per al doble juntament amb Feliciano López contra, en teoria, Lukas Dlouhy i Jan Hacek, basa que ha jugat el capità Jaroslav Navratil per amagar la seva veritable formació. "Crec que canviaran, n'estic gairebé segur", ha dit Costa, que sap que Stepanek i Berdych no han perdut un sol partit jugant junts.

Divendres 4 desembre:
Rafa Nadal - Tomas Berdych
David Ferrer - Radek Stepanek

Dissabte 5 desembre:
Fernando Verdasco / Feliciano López - Jan Hajek / Lukas Dlouhy

Diumenge 6 desembre:
Rafa Nadal - Radek Stepanek
David Ferrer - Tomas Berdych
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut