Tenis

Rafa Nadal i Roger Federer fan els deures i avancen al Masters Series de Miami

Rafael Nadal i Roger Federer continuen vius al Masters Series de Miami. El mallorquí ha tornat a donar una lliçó de solidesa en imposar-se al francès Paul-Henri Mathieu, per un doble 6-4. El número 1 del món, Roger Federer, ha aconseguit el pas a quarts després de desfer-se de l'argentí José Acasuso, per 7-6 (5) i 6-2.

Actualitzat

Nadal avança al torneig de Miami sense haver cedit encara un sol set i aconsegueix, amb aquest resultat, millorar la seva actuació de l'any passat en aquesta mateixa competició. Tot i que el mallorquí ha dominat amb claredat des del principi i ha aconseguit posar-se amb un 5-2 al seu favor, ha encaixat dos jocs consecutius que han retallat la diferència. Però Nadal, servint de nou, no ha deixat passar l'ocasió per apuntar-se el primer set.

El segon ha estat tot un pols d'igual a igual, fins que Nadal ha aconseguit trencar-li el servei al francès, per posar-se amb 4-3. Amb 5-4 en el marcador, el mallorquí ha tornat a fer gala de la seva seguretat en el servei i s'ha endut el duel. Ara s'enfrontarà en quarts de final amb el nord-americà James Blake, a qui ja va derrotar a Indian Wells. El nord-americà s'ha desfet del txec Radek Stepanek en dos sets, per 6-3 i 6-4.

Hores abans, Federer, en tot just una hora i 14 minuts, va eliminar Acasuso en dos sets, per 7-6 (5) i 6-2. I en la pròxima ronda es veurà les cares amb el vencedor del duel entre el nord-americà Andy Roddick i el francès Julien Benneteau.

Anar al contingut