Tenis

Rafa Nadal comença l'any amb una victòria davant Montcourt al torneig de Madràs

La temporada de tenis ha començat amb el nou any i abans que es disputi l'Obert d'Austràlia, Madràs i Doha serveixen perquè els tenistes comencin a preparar la cita de Sidney. En el primer, Rafa Nadal ha debutat amb victòria en superar el francès Mathieu Montcourt per 6-2 i 6-4. També ho ha fet Carles Moyà, que s'ha desfet de Gabashvili per 6-4 i 6-1. A Qatar, Tommy Robredo, Santiago Ventura i Alberto Martín han caigut eliminats en primera ronda.

Actualitzat

Els mallorquins han tingut un inici plàcid en la primera ronda de Madràs i han superat amb facilitat els seus rivals per classificar-se amb comoditat per a la segona ronda. Nadal no ha tingut problemes per desfer-se de Montcourt amb un clar 6-2 i 6-4 i Moyà tampoc ha hagut de patir per eliminar el rus Teimuraz Gabashvili gràcies a un 6-4 i 6-1. També ha passat ronda Guillermo García-López, mentre que Bartolomé Salva-Vidal ha estat eliminat.

A Qatar sí que ha que saltat la sorpresa amb l'eliminació del català Tommy Robredo. L'olotí, segon cap de sèrie, ha perdut davant l'argentí Agustín Calleri per un doble 6-4 i s'ha hagut d'acomiadar abans d'hora. Santiago Ventura i Alberto Martín també han dit adéu al torneig de Doha.

Anar al contingut