La notificació que ha rebut aquest dilluns Ràdio La Mina (@Radiolamina)
La notificació que ha rebut aquest dilluns Ràdio La Mina (@Radiolamina)
Sant Cugat del Vallès / Sant Adrià de Besòs

Ràdio La Mina i el grup Totmedia reben la notificació de no emetre anuncis de l'1-O

A més de Ràdio La Mina i "Tot Sant Cugat", també han rebut el requeriment del TSJC "El Punt Avui", Vilaweb, Nació Digital, Racó Català, El Nacional i Directe.cat 

Actualitzat

Dos mitjans de comunicació han rebut aquest dilluns l'ordre del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de no difondre els anuncis institucionals del referèndum de l'1 d'octubre. Al matí, la Guàrdia Civil s'ha presentat a Ràdio La Mina per fer entrega del requeriment en què se li adverteix que s'abstingui d'incloure propaganda o publicitat relativa al referèndum.

A través de Twitter, l'emissora ha assegurat que continuarà emetent l'espot.

D'altra banda, agents de la Guàrdia Civil també han lliurat l'ordre del TSJ als responsables del grup Totmedia, amb seu a Sant Cugat del Vallès. El requeriment afecta totes les capçaleres del grup: "El Món", "Tot Sant Cugat", "Tot Cerdanyola", "Tot Rubí", MónTerrassa, BellaterraDiari, Via Empresa, Vadevi i Catalunya m'agrada. El grup Totmedia considera que l'acció judicial és "molt greu" i l'ha titllat de "cacera de bruixes", "intromissió" i "amenaça" als professionals.

 

 

Després de la visita dels agents a la seu del grup, l'alcaldessa del municipi, Mercè Conesa, ha visitat la redacció per mostrar el seu suport als treballadors.

A més de Ràdio La Mina i "Tot Sant Cugat", també han rebut el requeriment del TSJC "El Punt Avui", Vilaweb, Nació Digital, Racó Català, El Nacional i Directe.cat. Divendres passat, agents de la Guàrdia Civil es van adreçar a aquests mitjans per lliurar-los la notificació.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut