Catalunya

Quinze persones intoxicades lleus per dos incendis i per la mala combustió d'estufes

En les últimes hores, quinze persones han estat ateses a Catalunya per una intoxicació lleu. La mala combustió d'una estufa a Albons (Baix Empordà) i la d'un braser a l'Hospitalet de Llobregat ha obligat a atendre sis persones amb símptomes evidents d'una intoxicació. D'altra banda, nou persones més han rebut atenció mèdica a causa del fum de dos incendis, un a l'interior d'un pis a Cornellà i l'altre en un bar de Manresa.

Actualitzat
Un matrimoni i els seus dos fills, de 13 i 5 anys, han estat atesos amb símptomes evidents d'una intoxicació provocada per la mala combustió d'una estufa de casa seva, al número 11 del carrer Vies Verdes d'Albons, al Baix Empordà. Tots quatre han estat traslladats a l'Hospital comarcal de Palamós, que és on hi ha una cambra hiperbàrica utilitzada per tractar els afectats d'una descompressió o una intoxicació i retornar-los als nivells correctes d'oxigen.

D'altra banda, dues persones més han patit aquesta matinada una intoxicació lleu també per la mala combustió del braser de casa seva, situada al número 68 del carrer Florida de l'Hospitalet de Llobregat. En aquest cas, les han traslladat a l'Hospital de la Creu Roja d'Hospitalet.

Manresa, cinc persones han estat ateses pels serveis sanitaris dels bombers després de declarar-se un incendi en un bar de la població. El foc va cremar part de la cuina i dos congeladors que hi havia a l'interior del local, situat en uns baixos d'un edifici de quatre plantes, al número 88 de la carretera de Pont de Vilomara.

El fum d'un altre incendi, en aquest cas a l'interior d'un pis a Cornellà de Llobregat, ha provocat la intoxicació lleu de quatre persones. Quan els bombers van arribar al lloc dels fets, el foc ja s'havia extingit i només havia cremat una estufa i una catifa.
Anar al contingut