Goteres a les comissaries
Goteres a les comissaries

Queixes per la manca de manteniment de les comissaries dels Mossos d'Esquadra

En algunes comissaries hi ha humitat, brutícia, plagues d'escarabats i fins i tot alguna rata de mida considerable

RedaccióActualitzat

Caixes amuntegades i algun vidre fet malbé. És l'exterior de la comissaria de Sant Martí, a Barcelona. A l'interior, les deficiències s'acumulen, i aquest no és un cas aïllat, segons denuncia el sindicat majoritari dels Mossos.

Es queixen de la falta de manteniment dels edificis policials de tot Catalunya. En algunes comissaries hi ha humitat, brutícia, plagues d'escarabats i fins i tot alguna rata de mida considerable.

 

 

Imma Viudes de SAP-Fepol:

"Tenim problemes amb puces, amb rates, amb goteres i això és el nostre dia a dia. I per molt que nosaltres portem la nostra problemàtica als comitès de seguretat i salut laboral, gairebé tots els problemes acaben en via morta. L'administració hauria de ser la primera a donar exemple i complir a nivell de seguretat i de salut laboral".

Rafel Villena delegat de protecció de riscos SAP-Fepol:

"La setmana passada en una de les comissaries on vam fer un simulacre, l'alarma d'incendis no va funcionar, els detectors de fum no van funcionar, i això suposa un risc evident per a les persones que estan treballant allà en cas que succeís un fet d'aquests".

Reclamen partides del pressupost per al manteniment dels edificis, perquè no hi hagi goteres com les que tenen a la comissaria de Roses. Amb les galledes i els papers tampoc n'hi ha prou a Salou.

 

 

Des del Departament d'Interior s'assegura que sempre s'ha actuat quan han sorgit possibles deficiències i que estan en vigor els contractes amb empreses de neteja i de manteniment que tenen cura de totes les instal·lacions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut