Futbol

Queiroz convoca Cristiano Ronaldo per a la repesca amb Bòsnia tot i la lesió del jugador del Madrid

Carlos Queiroz ha convocat Cristiano Ronaldo per a la repesca per al Mundial 2010, que enfrontarà Portugal amb Bòsnia els pròxims 14 i 18 de novembre. El seleccionador lusità ha complert amb el seu anunci i ha cridat el davanter del Madrid tot i saber que aquest s'està recuperant d'una lesió al turmell. Malgrat que Ronaldo va recaure pel que fa a les seves molèsties durant el Portugal-Hongria del passat 10 d'octubre i malgrat que el club blanc ha fet tot el possible per tenir cura de la seva estrella, Queiroz no ha dubtat a convocar-lo. La resposta del Reial Madrid no s'ha fet esperar i ha convidat els metges de Portugal a venir a Madrid per revisar el turmell del jugador.

Actualitzat
La idea de l'exentrenador del Madrid i ara titular de la banqueta lusitana és que l'equip mèdic de la selecció portuguesa avaluï Ronaldo per tal de saber si el davanter està o no en condicions de jugar. El tècnic no fa cas de les advertències del Madrid i sembla no confiar en els diagnòstics del club blanc i l'expert cirurgià holandès Niek van Dyjk, que han recomanat un procés de recuperació de quinze dies.

Tenint en compte que Ronaldo va recaure durant un compromís internacional, aquesta convocatòria podria encendre la ja tensa relació entre el Madrid i la federació portuguesa.

El Reial Madrid "convidarà" els metges de Portugal a revisar Ronaldo a Madrid

La resposta del Reial Madrid a la convocatòria de la seva estrella tot i estar lesionat no s'ha fet esperar. El club blanc enviarà tota la documentació mèdica que acredita la lesió del jugador i seguirà el que marca la reglamentació de la FIFA en aquests casos.

"És un jugador lesionat, que ha de seguir el seu procés de recuperació, i, per aquest motiu, si desitgen revisar-lo els convidarem a Madrid. No és que ens neguem a deixar-lo anar, sinó que seguim el reglament, com ja ha passat en altres casos", ha assegurat una font del club madridista.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut