Queden en llibertat provisional els dos joves acusats per agressió sexual durant un concert al Mercat de Música Viva de Vic

ACN Vic.-Els dos joves a qui la Guàrdia Urbana va detenir la matinada de dissabte per un presumpte delicte sexual durant un concert al Mercat de Música Viva de Vic han quedat en llibertat provisional. Després de declarar davant el jutjat d'instrucció número 4 de Vic diumenge al matí, el jutge en va decretar la llibertat provisional amb la obligació de comparèixer periòdicament, segons ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia. La causa, per agressió sexual i amenaces lleus, resta oberta. En els propers dies, es prendrà declaració a la víctima - única denunciant - i als testimonis.

La Guàrdia Urbana de la capital d'Osona va detenir els dos nois la matinada de dissabte, després que diverses noies denunciessin al Punt Lila -ubicat davant l'edifici Sucre i que serveix per informar o denunciar qualsevol acció contra la llibertat sexual-, que havien patit tocaments mentre estaven entre el públic del Mercat de Música Viva de Vic presenciant un dels concerts. Amb la descripció aportada per les noies, la Guàrdia Urbana va poder identificar els dos agressors, de 25 i 30 anys i veïns de Vic.

Anar al contingut