Moment de la flashmob a Platja d'Aro
Moment de la flashmob a Platja d'Aro
Platja d'Aro

Queda arxivat el cas de la flashmob que va provocar el pànic a Platja d'Aro

Des de l'associació que aplega bars i restaurants consideren precipitada la decisió del jutge i anuncien hi que presentaran recurs

RedaccióActualitzat

El jutge ha arxivat el cas de la flashmob que a principis d'agost va provocar un moment de pànic a Platja d'Aro, amb desperfectes a diversos establiments. El jutge creu que no es pot considerar un delicte de desordres públics perquè va ser una mobilització espontània organitzada per les monitores d'unes colònies sense la intenció de provocar cap situació de perill o terror.

Des de l'associació de locals d'oci Fecasarm, constituïts en acusació popular, el seu portaveu, Joaquim Boadas, ha anunciat que hi presentaran recurs perquè ho consideren una decisió precipitada.

"La gent pateix prejudicis o algun tipus de lesió derivada d'aquesta fugida en estampida i aquesta estampida la provoquen aquestes persones, doncs, encara que sigui indirectament, l'han provocat aquestes persones. En aquest aspecte considerem que tant nosaltes, com el fiscal i l'acusació sorprèn sinó la defensa".

Cal recordar que els fets es van produir quan eren molt recents diversos atemptats terroristes a França. Les corredisses d'aquesta acció van fer que clients d'algunes terrasses de Platja d'Aro es pensessin que es tractava d'un atemptat i comencessin a cridar i córrer. Hi va haver danys materials, cop, atacs d'angoixa i nombroses factures d'establiments que es van deixar sense pagar.

Anar al contingut