Lluís Bernabé i Agnès Marquès
Lluís Bernabé i Agnès Marquès
Barcelona

"Que ningú no quedi fora de joc" és el lema de la " Marató" de TV3 contra la pobresa

Davant l'evolució de la crisi i la pressió que aquesta ha posat sobre les entitats que treballen des de fa molts anys per combatre la pobresa a la nostra societat, els mitjans de comunicació de la CCMA -TV3 i Catalunya Ràdio- engeguen una acció excepcional: La Marató per la pobresa.

RedaccióActualitzat
Una Marató excepcional i puntual

El conseller Josep Lluís Cleries ha explicat que l'administració ha de fer el seu paper: "Exercim les nostres responsabilitats donant prestacions socials", però també ha dit que "en situacions excepcionals la societat hi té el seu paper, que no ha de tapar les responsabilitats que té l'administració". Aquest seria un projecte en paral·lel al del Pacte Nacional de la Pobresa.

Segons les últimes dades conegudes, la taxa de risc de pobresa afecta gairebé un 20% de la població adulta de Catalunya i un 23,3% dels infants i joves. Per això, perquè creiem que ningú pot quedar fora de joc, amb La Marató per la pobresa que farem al maig volem mobilitzar la societat per ajudar els que ajuden.

Els 20 anys d'experiència de "La Marató" de TV3 ens aportaran la qualitat, la transparència i el rigor per recaptar fons que, assessorats per una comissió d'experts de trajectòria reconeguda, es destinaran a projectes centrats en l'assistència, l'habitatge, la feina i la infància.

En un programa especial presentat per Antoni Bassas i Agnès Marquès, mostrarem les moltes cares que té la pobresa en el nostre país, ens hi acostarem i la mirarem de fit a fit, per fer palès que la tenim a la vora i la podem combatre no només ara, puntualment, sinó sempre, donant suport a les entitats i persones que hi treballen.
Anar al contingut