IGC

Què és Internet Global Congress?

Vuit anys després de donar el tret de sortida, l'Internet Global Congress ja ha esdevingut el congrés de referència sobre innovació i coneixement en la societat digital a Espanya. I és que l'IGC concentra innovació i coneixement amb experiències i casos pràctics. A més, també permet conèixer els serveis i productes que acaben de sortir al mercat. Sigui com sigui, l'IGC s'ha convertit en un espai on empresaris, tècnics i agents socials troben les solucions per optimitzar els seus recursos i aprofitar al màxim els avantatges que suposen les noves tecnologies.

Actualitzat

Unes 400 ponències agrupades en diferents àrees i fetes per experts del sector es porten a terme els quatre dies que dura el Congrés. Totes elles aborden temes d'actualitat, com per exemple les tecnologies que s'apliquen tant en l'empresa i en les administracions públiques com les que s'utilitzen a les llars.
A més, l'IGC permet als assistents conèixer novetats i tendències de mercat. El Village és l'espai d'exposició de les darreres novetats de productes i serveis relacionats amb internet i les noves tecnologies, associades als continguts de les conferències. Així doncs, disposa d'una àrea d'estands, on Interactiva CCRTV (Corporació Catalana de Ràdio i Televisió) en tindrà un per mostrar els seus nous productes, a més de sales de presentació de productes, una zona de descans per a tots els congressistes i una àrea de navegació.
L'IGC va néixer el 1999 centrat exclusivament al voltant de les seves ponències i sessions. Les novetats incorporades a l'edició del 2003 van suposar un punt d'inflexió i l'IGC va passar a convertir-se en un congrés i en una de les cites obligades en el sector.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut