Barcelona / Lleida

Quatre morts en tres accidents a Vilassar de Mar, el Pont de Suert i Castellví de Rosanes

Un total de quatre persones han mort en tres accidents de trànsit entre dimecres al vespre i aquest dijous. Una persona ha mort aquest dijous a la matinada després de ser atropellada a la carretera N-II, a Vilassar de Mar, al Maresme. Dues persones més han perdut la vida després que el seu cotxe ha xocat contra un arbre a Castellví de Rosanes, al Baix Llobregat. La quarta víctima és una dona que ha perdut la vida quan el seu vehicle ha bolcat al Pont de Suert, a l'Alta Ribagorça.

Actualitzat

Aquest accident ha tingut lloc aquest dimecres al vespre a la carretera LV-5212, a prop d'aquesta localitat lleidatana. El vehicle ha sortit de la via i ha bolcat. Hi viatjaven dues persones veïnes de Lleida. Es tracta d'una dona de 60 anys, que ha mort, i del conductor del vehicle, que ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'hospital.

El segon accident tenia lloc tres quarts d'hora abans de la mitjanit. Un turisme ha sortit de la via mentre circulava per la carretera BV-2425. Com a conseqüència de l'accident, dos dels tres ocupants del vehicle han mort. El tercer, el conductor, ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'hospital. Els Mossos d'Esquadra han hagut de tallar la carretera BV-2425 després del sinistre. 

El tercer accident tenia lloc a les cinc de la matinada d'aquest dijous. Un camió de dos eixos ha atropellat mortalment una persona a la N-II, a l'altura de Vilassar de Mar, mentre la víctima mortal caminava per la via.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut