Els dos cotxes que han topat al centre de Terrassa, un dels quals ha sortit rebotat contra la terrassa d'un bar, l'1 d'octubre del 20…
Els dos cotxes que han topat al centre de Terrassa, un dels quals ha sortit rebotat contra la terrassa d'un bar, l'1 d'octubre del 2016 (Horitzontal).

Quatre ferits en un accident al centre de Terrassa que ha acabat amb un cotxe encastat a la terrassa d'un bar

ACN Terrassa.-Quatre persones han quedat ferides de diversa consideració en un accident de trànsit al centre de Terrassa que ha acabat amb un vehicle encastat a la terrassa d'un bar. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís del sinistre es va rebre a les 22.48 hores d'aquest dissabte a la cruïlla entre la Rambla Francesc Macià amb el carrer de Pompeu Fabra. Segons les primeres informacions, dos turismes van topar i un d'aquests cotxes va sortir rebotat per finalment acabar envestint un arbre i parcialment la terrassa del bar 'Nuevo Farolillo Rojo'. Una dona de 56 anys que estava asseguda a la terrassa va quedar ferida menys greu amb policontusions -principalment a causa de la caiguda de l'arbre- i traslladada a la Mútua de Terrassa. La conductora del cotxe encastat -un Citroën Cactus-, una noia de 19 anys, va quedar ferida lleu i l'acompanyant, un noi de 14, ferit menys greu per una contusió pectoral.

Finalment, el conductor de l'altre vehicle sinistrat -un Citroën C3-, un home de mitjana edat, només va patir ferides lleus. Cinc dotacions dels Bombers van treballar a la zona.

Anar al contingut