Polinyà

Quatre encaputxats retenen violentament una família a casa seva a Polinyà i s'enduen joies i 2.500 euros

Quatre encaputxats han entrat aquest dilluns a dos quarts de cinc de la matinada en una casa de Polinyà i han obligat el matrimoni i el fill que dormien a l'interior que els donessin tots els objectes de valor. Segons ha informat la Guàrdia Civil, els agressors han amenaçat i colpejat la família amb una clau anglesa i han tret el matrimoni i el fill de la parella del seus dormitoris per la força. Els agressors, que encara no els han trobat, han robat 2.500 euros i joies.

Actualitzat

Els fets han passat en una casa del carrer Poeta Maragall la matinada del dilluns i els agressors, que anaven amb la cara tapada, s'han endut, aproximadament 2.500 euros, més una quantitat indeterminada de joies.

El matrimoni i el seu fill han estat traslladats al Parc Taulí de Sabadell, on han estat atesos de ferides de consideració lleu. A hores d'ara, els agressors es troben en crida i cerca i la Guàrdia Civil no descarta que vagin armats.

Casos com el de Polinyà s'han succeït les darreres setmanes. A Sitges ja n'hi ha hagut dos perpetrats per cinc homes que, segons la Guàrdia Civil, són ciutadans de països de l'Est que podrien haver actuat en altres zones del litoral barceloní i gironí.

Com que ni les alarmes ni els mètodes de seguretat més convencionals no són cap garantia, alguns veïns es plantegen contractar seguretat privada. I és que en el cas d'algunes urbanitzacions del Garraf i d'altres comarques, la presència de càmeres de seguretat al carrer tampoc no ha estat un element dissuasiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut